skip to Main Content
031 317 311 info@andrejatasic.si Andreja Tasič

individualna terapijaImate občutek, da ste obstali na mestu in se ne zmorete premakniti? Vas prevevajo strahovi, ki jim ne najdete izvora, smisla? Se sprašujete, kako naprej? Kako preskočiti ovire, ki vam jih na pot prinaša življenje? Kako preboleti izgubo, travmatični dogodek? Ste zapadli v depresijo, tesnobnost, vas mučijo panični napadi ali pa ste pri sebi že opazili zametke zasvojenosti?

Vsakomur se v življenju lahko zatakne, vsakdo lahko doživi neznosno bolečino, ponižanje, razvrednotenje, a to še ne pomeni, da je s komerkoli karkoli narobe. Ste samo človek, ki išče pomoč. In terapevt je tukaj, da vam jo ponudi; nudi podporo, ponudi roko in ramo, varen prostor, kjer lahko brez obsojanja izpoveste in izkričite vse svoje bojazni in strahove, kjer ste lahko samo vi, kjer lahko poiščete izgubljeno v sebi in naredite prve korake v nov svet. Na terapiji skupaj s terapevtom raziskujeta vaše življenje, vaše notranje doživljanje, vaša čustva in dejanja, vaše doživljanja telesa, hkrati pa z razumevanjem vsega, kar se vam dogaja, vi postanete ustvarjalec svojega novega življenja.

Dogovorite se za termin obiska

    Prosim, označite, kateri termin bi vam najbolj ustrezal za individualno terapijo (v dopoldanskih ali popoldanskih urah).
    V dopoldanskih urahV popoldanskih urah

    Back To Top