skip to Main Content
031 317 311 info@andrejatasic.si Andreja Tasič

Plesno-pogovorna skupina

Draga ženska!

Biti prisotna tukaj in zdaj in biti v stiku sama s sabo je nekaj najboljšega, kar lahko dosežemo pri sebi. Je svoboda občutenja svojih čustev, svoboda občutenja svojega telesa, in ko to dvoje povežemo, smo zmagovalke svojega življenja.

Kako, se boš vprašala, ko pa je vendar tako težko biti ženska v današnjem svetu, ženska, ki lahko živi svojo ženstvenost, svojo nežnost, ženska, ki je v stiku s svojim telesom in čustvi, ter ženska, ki si ta čustva želi tudi prepoznati in (iz)živeti.

Telo je tisto, ki vedno natančno pove, kaj se dogaja z nami, le naučiti se mu moramo prisluhniti in, najpomembneje, mu začeti verjeti. In kako priti do tega? Kako bi bilo svoja čustva in telo doseči in občutiti s pomočjo plesa? Občutiti tisto otroško navdušenje, ko se prepustiš ritmu glasbe in samo čutiš? In potem ta svoja doživljanja tudi ubesediti, ozavestiti?

Verjamem, da se je v tebi prebudila radovednost in želja po občutenju svobode in s tem lažjega življenja, zato pridi na skupinska plesno-pogovorna srečanja, kjer bova s tabo Andreja Tasič, zakonska in družinska terapevtka, in Bor Pantić, učitelj plesa. 

Začnemo 1. oktobra 2018 ob 19. uri z uvodnim srečanjem. Cena na srečanje je 15 evrov. Srečevali pa se bomo v Ljubljani, na Šmartinski 106, 10 ponedeljkov zapored. 

Ker želiva narediti vzdušje v skupini zaupno in varno, bo število udeleženk majhno, zato pohiti s prijavo, ki je možna do četrtka, 27. septembra 2018.

Prijavljam se na plesno-pogovorno skupino

    This Post Has 0 Comments

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

    Back To Top