skip to Main Content
031 317 311 info@andrejatasic.si Andreja Tasič

Skupina za pomoč pri spoznavanju samega sebe

Februarja ponovno začenjamo skupino za vse, ki iščete odgovore na spodnja vprašanja:

 • Kje najdem prostor zase?
 • Kje najdem nekoga, ki me bo slišal, začutil?
 • Kje najdem ljudi, ki čutijo podobno bolečino kot jaz?
 • Kje najdem ljudi, ki so pripravljeni deliti svojo bolečino z mano?
 • Kje najdem varen prostor za to, da bom lahko povedal, kaj čutim, mislim, si želim?
 • Kje najdem prostor, kjer se bom lahko o vsem tem pogovarjal in ob tem ne bom zasmehovan? Kjer bom sprejet z razumevanjem in sočutjem?

Prijavite se v skupino

Odnosi, pogovor o čustvih, o tem, kdo smo, kaj potrebujemo, kaj pogrešamo in kaj si želimo … Vse to je nekaj, po čemer venomer hrepenimo, kar si želimo, tisto, kar so eni že našli, drugi pa še vedno iščejo. Skupina je namenjena ravno slednjim. Osamelcem, ki kljubujete kot osamelo drevo na osamelem vršacu. Tistim, ki si tako zelo želite pogovora, sočutnega odziva, tistim, ki imate občutek, da ste večno neslišani, večno pozabljeni, zavrženi in izbrisani … Tistim, ki si želite brskati po sebi, svojih čustvih, svojih vzorcih, svojih včasih nerazumljivih vedenjih. Tistim, ki kot otrok iščete odgovor na zakaj. Tistim, ki so vas označili za »preobčutljive«, tistim, ki so vam ves čas govorili, da ste »čudni«, tistim, ki se niste čutili sprejete točno taki, kot ste.

Na skupini bo prostor za vse vas. Z vami bom jaz, prav taka, kot ste vi. Včasih vesela, drugič otožna, tretjič žalostna, četrtič polna poguma in upanja. Samo človek – kot vi. Morda s kančkom drugačnega znanja, a vendar samo človek.

Če si torej želite pogledati vase, v svoja čustva, v svoj način delovanja, v svoje vzorce, vabljeni.

Začnemo* v sredo, 7. februarja 2018, ob 18.30 v mojem prostorčku na Šmartinski 106 v Ljubljani. Skupina bo vsako sredo (do konca maja) in bo trajala dve šolski uri. Cena na osebo na mesec je 40 evrov. Vabljeni. Vesela bom našega druženja.

 

*Skupina bo potekala ob zadostnem številu prijavljenih. Prijave so možne do 5. februarja 2018.

 

  This Post Has 0 Comments

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  Back To Top